Apartament de lux

Perioda zile 1  - 14 15 - 30 > 30
Pret Euro/Zi 50 35 30

 

 

 

Bucatarie

Cafetiera
Fierbator de ou
Cuptor electric digital
Plita electrica cu Hota
Cuptor cu microunde
Frigider
Toaster
Masa
Toate la un loc incorporate intr-un mobilier de bucatarie modern cu toate accesoriile necesare unei bucatarii

 

 

Dormitor

1 pat dublu

1 dulap mare cu usi culisante

Comoda cu oglinda

 

 

 

 

 

 

 

Living

Mobila moderna de sufragerie

Canapele extensibile din stofa

TV

Radio CD player

Masa de mijloc

Flori

Aer conditionat

Pretul include

Cablu TV

Internet Wireless

Cleaning

 

 

 

 

 

 

 

 

Baie

 Modern mobilata si utilata cu toate accesoriile necesare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Localizare: Strada Bibescu Voda, Nr. 1 (Piata Unirii), Bucuresti, Romania

Apartamentul Lux este locatia perfecta pentru un sejur in centrul bucurestean. Situat exact la Piata Unirii, pe strada Bibescu Voda si in aceleasi bloc cu Irish Pub ”The Harp”, Apartamentul Lux va ofera 2 camere cu inchiriere in regim hotelier la un pret foarte accesibil.

Calitatea sejurului va fi una ridicata, datorita faptului ca apartamentul este amenajat intr-un mod care sa va permita sa va simtiti ca acasa, si nu ca un simplu chirias. Ceea ce deosebeste apartamentul Lux fata de o camera de hotel obisnuita este confortul. Acesta este asigurat de mobilierul nou, modern, design-ul atractiv, potrivit oricarei nevoi, utilitatile bucatariei (frigider, cuptor electric, cuptor cu microunde, vesela) si confortul baii, care este spatioasa si amenajata cu toate cele necesare.

De asemenea, zona Piata Unirii este una dintre cele mai populate, dar si cele mai frumoase zone ale capitalei. De la balconul apartamentului Lux panorama este superba – fantanile arteziene, parcul din jurul acestora, dar si centrul comercial Unirea Shopping Center creeaza o vedere impozanta si boema.

Facilitatile pe care le ofera aceasta locatie sunt: acces rapid la diferite restaurante si fast-food-uri (McDonalds, KFC, The Harp etc), la zone turistice (Casa Poporului, Biblioteca Centrala, Piata Constitutiei, Piata Universitatii, Teatrul National), la zone de afaceri, institutii bancare, centre de cumparaturi (Unirea Shopping Center), precum si zone de distractie (Centrul Vechi al capitalei).

Pretul Apartamentului (Regim Hotelier)

(include toate taxele)