Apartament Parlament

 

 

Perioda zile 1  - 14 15 - 30 > 30
Pret Euro/Zi 80 75 70

 

 

 

Bucatarie

Bucatarie mobilata si utilata modern cu toate accesoriile necesare:

Cafetiera
Cuptor electric digital
Plita electrica cu Hota
Cuptor cu microunde
Frigider
Toaster
Masa

Dormitor

1 pat dublu

1 dulap mare cu oglinzi

Noptiere

Living

Ofera un ambient placut si relaxant cu:

Mobila moderna

Fotolii si canapea extensibila

Masa de mijloc

Tv

Aer conditionat

Flori

 

Pretul include

Cablu TV

Internet Wireless

Cleaning

 

Doua bai

Utilate modern cu toate accesoriile necesare

 

 

 

 

 

 

Localizare: Bd. Unirii, nr.4, bl.8B

Este situat la inceputul Bulevardulu Unirii, la nr.4, deasupra magazinului Victim Fashion. De la fereastra acestui apartament se vede Palatul Parlamentului ( Casa Poporului ). Se afla chiar in Piata Constitutiei unde au loc foarte des evenimente mondene, concerte. Aceasta parte a bulevardului Unirii este presarata cu multe terase, cafenele si restaurante. Este o zona foarte bine pazita si securizata deoarece se invecineaza cu multe institutii publice si de stat (Parchetul, Parlamentul).
La o distanta de 200 de metrii se afla statia de metrou Unirii si statiile de autobuz, precum si Piata Unirii, cel plin de viata loc din Bucuresti, zona care gazduieste cea mai mare varietate de locatii pentru activitatile de zi cu zi.

Incepand cu cel mai mare mall din Bucuresti, Unirii Shopping Center, ce adaposteste un numar foarte mare de comercianti cu o gama larga de produse pentru orice necesitati precum hainele de ultima moda ce se pot regasi in mazine precum Zara, Bershka, Stradivarius, Nike, Adidas, etc., magazine de cadouri pentru cei mici dar si pentru cei mari, IT, electronice si electrocasnice in magazine precum Flanco, Pilliphs, Samsung, etc. La ultimul etaj se regaste Food Court Yard, un intreg etaj plin cu restaurante cu diverse specifice pentru orice gusturi.

La numai 10 minute de mers pe jos, fata de apartament, se afla Centrul Vechi al Bucurestiului, km 0 al distractiei in capitala, aici regasindu-se cea mai mare concetrare de cluburi, baruri, restaurante, pub-uri si cafenele din capitala. Pe timpul noptii, Centrul Vechi gazduieste persoanele in cluburi si pub-uri precum The Vintage Pub, Bordelo, Freddo, Old City si multe altele, fiind o zona plina de viata si de culoare, iar pe timpul zilei acesta este locul perfect pentru intalnirile cu prietenii sau cele business  

Pretul Apartamentului (Regim Hotelier)
(include toate taxele)