Apartament Traian

 

Perioda zile 1  - 14 15 - 30 > 30
Pret Euro/Zi 80 75 70

 

 

 

Bucatarie

Cafetiera
Fierbator de ou
Cuptor electric digital
Plita electrica cu Hota
Cuptor cu microunde
Frigider
Toaster
Masa
Toate la un loc incorporate intr-un mobilier de bucatarie modern cu toate accesoriile necesare unei bucatarii

Dormitor

Doua dormitoare dotate cu mobilier de lux

 

 

Living

Aer conditionat

Mobila moderna de sufragerie

Canapele extensibile din stofa

TV

Radio CD player

Masa de mijloc

Flori

 

Pretul include

Cablu TV

Internet Wireless

Cleaning

 

Baie

 Doua bai; cea mare avand atat cada cat si cabina de dus. De asemenea va punem la dispozitie masina de spalat uscator pentru par si toate accesoriile necesare pentru un confort ridicat.

 

 

 

 

 

 

 

Localizare: Bulevardul Unirii, nr.57, Bucuresti, Romania
 

Apartamentul Traian este amplasat chiar in central orasului, pe Blv. Unirii, cea mai importanta strada din Bucuresti, facilitand astfel accesul la marile centre comerciale Vitan Mall si Unirea Shopping Center. De aici, ajungeti cu usurinta la restaurantele cu specific libanez de pe strada Nerva Traian unde puteti savura delicioasele mancaruri traditionale, ori aveti posibilitatea de a alege unul dintre restaurantele, pub-urile sau cafenelele din Piata Alba Iulia. Dupa o zi agitata intr-o capitala europeana va puteti petrece seara ralaxandu-va in Centrul Vechi, unde veti regasi o multitudine de localuri pentru toate gusturile. In zona se afla numeroase sucursalele ale celor mai importante banci, centre medicale, cafenele, baruri, retele de transport în comun si statii de taxi.

Acest apartament este pozitionat strategic si pentru cei interesati sa ajunga la una dintre Universitatile Dimitrie Cantemir, Titu Maiorescu sau N. Titulescu folosind autoturismul propriu (5 minute), RATB nr.133 (7 minute) sau pe jos, aproximativ 12 minute.

Apartamentul Traian se afla la intersectia Blv. Unirii cu Strada Traian, oferind o priveliste deosebita pe toata lungimea bulevardului, pana la Palatul Parlamentului.
Acesta este structurat semirotund, cu o suprafata utila de 115 metri patrati. Are doua dormitoare decorate cu mobilier de lux, un living spatios si o bucatarie impresionanta, complet echipata. Apartamentul este dotat cu 2 bai, cea mare avand atat cada cat si cabina de dus. De asemenea, va punem la dispozitie masina de spalat, uscator pentru par si toate accesoriile necesare pentru un confort ridicat.

Pretul Apartamentului (Regim Hotelier)
(include toate taxele)