Apartament Vacaresti

Perioda zile 1  - 14 15 - 30 > 30
Pret Euro/Zi 50 45 40

 

 

 

Bucatarie

Bucatarie mobilata si utilata modern cu toate accesoriile necesare:
Cafetiera
Cuptor electric digital
Plita electrica cu Hota
Cuptor cu microunde
Frigider
Toaster
Masa

 

 

Dormitor

Un pat dublu

Un dulap mare cu oglinzi

O comoda

 

 

 

 

 

 

 

 

Living

Ofera un ambient placut si relaxant cu:

Mobila moderna

Fotolii si canapea extensibila

Masa de mijloc

Tv

Aer conditionat

Flori

Pretul include

Internet wireless

Cablu TV

Cleaning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baie

 FoarteMobilata si utilata modern cu toate accesoriile necesare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Localizare: Calea Vacaresti, nr. 304
 

Apartamentul Vacaresti este situat in vecinatatea Parcului Tineretului, foarte aproape de Sala Polivalenta si Palatul Copiilor.
Chiar in fata blocului se afla statia a mai multor mijloace de transport in comun care fac legatura cu km 0 al Bucurestiului - Piata Unirii, iar statia de metrou Tineretului este la o distata de 10 minute de apartament.

Parcul Tineretului este situat în București, sectorul 4, la mică distanță înspre sud de Piața Unirii, centrul orașului, având o suprafață de circa 200 ha fiind, în prezent, parcul cu cea mai mare întindere din București. Din Piața Unirii, accesul direct este asigurat de Bulevardul Dimitrie Cantemir.
Arhitectul Valentin Donose, proiectantul parcului, a avut în vedere realizarea unei zone vaste de verdeață pentru odihna și recrearea populației din ansamblurile de locuințe construite în partea sudică a orașului.

Palatul Național al Copiilor este o clădire amplasată în Sectorul 4 al Bucureștiului, în apropierea Parcului Tineretului, în care se desfășoară diferite activități educaționale și artistice ale copiilor din învățământul preuniversitar. Activitatea în noul palat a început la 1 septembrie 1985, iar inaugurarea oficială a fost la 1 iunie 1986, fiind prezentă familia Ceaușescu.Clădirea, cu o o suprafață totală de 17700 mp, a purtat până în 1989 denumirea de „Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei”. Colectivul arhitecților care au proiectat construcția a fost premiat în 1985 cu Premiul Uniunii Arhitecților.

Pretul Apartamentului (Regim Hotelier)
(include toate taxele)