Cazare în regim hotelier înseamnă confort

 

De peste un deceniu, am creat experiențe mai frumoase în București pentru sute de persoane care au ales cazarea în regim hotelier. Suntem una din primele companii care oferă astfel de servicii în centrul Bucureștiului și am demonstrat că această modalitate de cazare este la îndemâna oricui.

 

De ce să alegi cazare în regim hotelier?

Preț redus: comparativ cu o cameră de hotel, costul pe persoană este redus dacă alegi să închiriezi una din locuințele noastre. În schimb, îți oferim aceleași condiții și confort, dar mai multă liniște și un mediu mult mai intim care este doar al tău și unde te poți simți ca acasă.

Flexibilitatea locației: ai posibilitatea de a alege din mai multe apartamente oferite de Next Accomodation, în centrul Bucureștiului, la Piața Unirii sau la 10 minute distanță de aceasta, în funcție de necesitățile tale.

Personal tânăr și amabil: personalul nostru este mereu la dispoziția ta, îți oferă tot ce ai nevoie pe timpul cazării dar și informații zilnice despre București precum obiective de vizitat, modalități de transport, locuri de petrecut timpul liber etc.

Zone centrale și ultracentrale: toate apartamentele noastre în regim hotelier sunt situate în centrul Bucureștiului, astfel încât ești la distanță mică de mers pe jos de bănci, restaurante, cafenele, baruri, centre comerciale dar și alte utilități. În apropiere se află și stațiile mijloacelor de transport în comun precum RATB, metrou, taxi, pentru a îți facilita deplasarea în orice zonă din București.

Confort sporit: garsonierele și apartamentele noastre în regim hotelier îți oferă condiții de cazare la standarde înalte, care te vor face să te simți ca acasă. Spre deosebire de cazarea la un hotel, ai libertate de mișcare mai mare, o zonă spațioasă de cazare și dispui de mai multă intimitate. Apartamentele noastre sunt mobilate modern și utilate complet, pentru a satisface orice nevoie de cazare pe termen lung sau scurt.

Alte servicii incluse in pachetul inchirierii

Curatenie la fiecare 3 zile Transport aeroport 24 / 7 Receptie 24 / 7

 

Oricând ai nevoie de cazare în București, îți stăm la dispoziție! Contactează-ne și vom răspunde în cel mai scurt timp!