Garsoniera Orange Studio

Perioda zile 1  - 14 15 - 30 > 30
Pret Euro/Zi 40 35 30

 

 

Bucatarie

 Modern mobilata si utilata cu toate accesoriile necesare

 

 

 

Dormitor

 1 pat dublu

 noptiere

 dulap

 

 

Living

 Mobila moderna

 TV

 masuta cafea

 AC

Pretul include

 Cablu TV

 Internet Wireless

 Cleaning

 

Baie

 Modern mobilata si utilata cu toate accesoriile necesare

 

 

 

Localizare: Strada Bibescu Voda, Nr. 1 (Piata Unirii), Bucuresti, Romania

Mobilata modern si utilata cu toate cele necesare, Garsoniera Orange Studio va asigura un sejur cat mai placut in cel mai important oras din Romania - Bucuresti.

Un mare plus in reprezinta locatia centrala a garsonierei: doi pasi de statia de metrou Piata Unirii, care va asigura un acces rapid la toate mijloacele de transport, la institutii bancare, centre de cumparaturi (Unirea Shopping Center) si restaurante (McDonalds, KFC, Hanul lui Manuc). In acest mod, nu va mai trebui sa va chinuiti prin aglomeratia orasului sa ajungeti dintr-un capat in altul al capitalei.

Aceasta garsoniera de inchiriat in regim hotelier va permite sa va bucurati in totalitate de sederea dumneavoastra, oferindu-va intimitate si profesionalism. Mobilierul stilat si design-ul modern, impreuna cu facilitatile garsonierei – internet de mare viteza, bucatarie complet mobilata, grup sanitar modern – sunt garantiile unui sejur impecabil.

Totodata, in apropierea garsonierei puteti vizita obiective turistice, precum Casa Poporului, Centrul Vechi, Piata Universitatii, Teatrul National, Muzeul de Istorie.

Pretul Apartamentului (Regim Hotelier)
(include toate taxele)